Home Contact Sitemap
Deel deze pagina:

Consult, eConsult en wandelconsulten

Op maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag ben je welkom voor een afspraak op de praktijk (uiteraard op 1,5 meter afstand, wij maken gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen).

Vanwege het Coronavirus/COVID-19 is er ook de mogelijkheid om een videoconsult in te plannen. Want juist nu is er veel behoefte aan zorg en begeleiding. Je kunt je eenvoudig aanmelden en voor de afspraak hoef je de deur niet meer uit. 

eConsult om de zorg bereikbaar en laagdrempelig te houden

Door gebruik te maken van eConsultatie blijft de zorg bereikbaar. Voor jouw eConsult maakt Corpus Mentis/Everdien Foodcoaching gebruik van videoconsultatie van Clickdoc (CompuGroup Medical). Dit is een beveiligde manier van videobellen/beeldbellen die veel gebruikt wordt in de zorg. Neem contact op om een eConsult in te plannen. Na het maken van een eConsult afspraak krijg je op de ochtend van de afspraak een code (per SMS) en kun je op je telefoon, tablet of pc inloggen (er hoeft hiervoor geen software geïnstalleerd te worden). Eenmaal ingelogd neem je plaats in de virtuele wachtkamer en wacht je tot je wordt uitgenodigd voor consult. Wandelconsulten
Vind je het fijn om het consult te combineren met een lekkere wandeling? Of wil je wat actiever worden en voelt dit meteen als een eerste stap? Dan is een wandelconsult wat voor jou! 

Advies op maat
Bij Everdien Foodcoaching wordt voedings- en dieetadvies op maat gegeven. Er wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie, geen mens is immers hetzelfde. Het eerste consult duurt ca. 60 minuten en daarin wordt een uitgebreide intake en voedingsanamnese afgenomen. Er wordt daarin gekeken naar jouw wensen, mogelijkheden en voorkeuren. Op basis daarvan wordt er een advies voor je opgesteld, dat u per mail of desgewenst op papier ontvangt. Dit advies is voorzien van uitleg en praktische tips en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Vervolgconsulten duren 30 minuten, hierin wordt de voortgang doorgenomen. De frequentie en tijdsduur van de afspraken zijn op basis van uw persoonlijke situatie, de voortgang en jouw wensen.


Naar boven

Nieuwsblog

Lancering van de Leuker Leven Podcast

05-01-2022
Ja, hij staat online. Ik heb sinds kort mijn eigen podcast: de Leuker Leven Podcast. Thema's als voeding, leefstijl,...
Lees verder

Fijne feestdagen en tot 2022!

24-12-2021
Namens het team van Corpus Mentis, Centrum Fysiotherapie & Wetenschap te Leiden hele fijne feestdagen gewenst! Tot...
Lees verder

Update 19-12-2021: Maatregelen Corpus Mentis vanwege het coronavirus

14-12-2020
Corpus Mentis is open voor fysiotherapie en dietetiek (reguliere zorg, revalidatie en spoedzorg) met aangepaste...
Lees verder

Miniblog: plezier in het proces

23-11-2020
Plezier in het proces, follow the fun! Je doel bereiken is natuurlijk heel fijn, maar nog belangrijker is plezier...
Lees verder

Voedingsbegeleiding en fysiotherapeutische revalidatie na het Coronavirus/COVID-19

16-04-2020
De zorg staat niet stil en gaat in aangepaste vorm verder door middel van eConsults. Op deze pagina is meer...
Lees verder